Restaurant a Igualada

Per picar, per menja… t’esperem al Restaurant Aqua a Igualada.

Bon menjar a bon preu. És la frase dels nostres clients que millor pot resumir al nostre restaurant a Igualada. Amb frescor, senzillesa i bon gust, hem elaborat una completa carta de menjar casolà a Igualada, on podràs degustar un llistat d’especialitats de temporada, a un preu molt assequible.

Restaurant Igualada

A Aqua volem que et sentís com a casa, amb unes modernes instal·lacions, compostes per una zona de barra i un altre de menjador, on podràs menjar o sopar en la millor companyia.

Igualada restaurantsQui visita el nostre restaurant a Igualada? A Aqua Restaurant acudeixen treballadors de la zona que busquen un menú del dia casolà i econòmic. Els caps de setmana ens visiten grups d’amics o famílies que desitgen celebrar un dia assenyalat o simplement ajuntar-se per compartir un moment entre els seus.

La carta d’Aqua es caracteritza per ser cuina de mercat, de tall mediterrani, amb especialitats catalanes de temporada que renovem cada poc temps.

Ja saps si busquen on menjar a Igualada que sigui barat i de qualitat, apropa’t al nostre restaurant. T’esperem amb la proximitat i professionalitat que tornem cada dia per cada comensal que aposta per Aqua Restaurant.

Com a casa, a Aqua
Vine a tastar-nos. Repetiràs

Restaurant Cafeteria Aqua

  Av. dels Paisos Catalans 101,
Igualada, 08700, (Barcelona)

  93 805 41 84

  658 179 897